
Fyldte croissanter med hønsesalat
Tags:
Luftige croissanter med smagfuld hønsesalat. Den er nem at gå til og smager dejligt. God til en hverdagsaften eller weekend, måske en frokost og masser af rester til overs. Ja mulighederne er mange.
Opskriften bliver til 12 croissanter.
Ingredienser
- 450g kyllingebryst
- 1l hønsebouillon
- 270g asparges på dåse (drænet)
- 100g mayonnaise
- 100g creme fraiche
- 1tsk dijonsennep
- 0,5tsk citronsaft
- 12 croissanter
- 1-2 æg
- 200g bacontern
- frisk persille
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Rens kyllingebryst.
- Kog kyllingebryst i hønsebouillon i 20-25 minutter.
- På en varm pande, steges bacontern til de er sprøde. Når bacon er stegt, sættes det til side på en tallerken.
- Dræn asparges og kom dem i en skål med mayonnaise, creme fraiche, dijonsennep og citronsaft. Bland det godt sammen og smag til med salg og peber. Sæt på køl.
- Når kyllingen er kogt, trækkes kødet fra hinanden med et par gafler. Sæt kødet på køl og lad det køle ned.
- Når kødet er kølet ned og dressingen har trukket, blandes kyllingen og bacon i dressingen. Bland godt.
- Pensel dine croissanter med æg og sæt dem i ovnen i 8-10 minutter på 180 grader varmluft.
- Når croissanterne er færdige i ovnen, sættes de til at køle.
- Når croissanterne ikke længere er brandvarme, skæres de op med en brødkniv og fyldet kommes i og persille kommes på toppen som pynt.