Mad med Møgungen
Hjemmelavet æggesalat

Hjemmelavet æggesalat

Tags:

Noget lækkert ristet brød, rød peberfrugt skåret i skiver og så en lækker hjemmelavet æggesalat på toppen. Dét er en god mellemlad eller morgenmad.

Opskriften er til 4 personer eller 3-4 stykker brød.

Ingredienser

  • 4 hårdkogte æg (kog i 9-10 minutter)
  • 1,5 spsk creme fraiche
  • 1,5 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk karry
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog dine æg. Kog dem i 9-10 minutter til de er gennemkogte.
  2. Når dine æg er kogt, hælder du vandet fra. Æggene lægges i et isbad eller overhældes med koldt vand et par gange til de køles ned. Så er de nemmere at pille.
  3. Kom køkkenrulle på bordet og slå æggene blidt i bordet så skallen klækker. Så kan du nemt pille dem.
  4. Kom æggene i en skål og bland med creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep og karry. Jeg kan godt lide ikke at mose æggene helt, så der stadig er noget tekstur.
  5. Smag æggesalaten til med salt og friskkværnet peber.