
Hjemmelavet æggesalat
Tags:
Noget lækkert ristet brød, rød peberfrugt skåret i skiver og så en lækker hjemmelavet æggesalat på toppen. Dét er en god mellemlad eller morgenmad.
Opskriften er til 4 personer eller 3-4 stykker brød.
Ingredienser
- 4 hårdkogte æg (kog i 9-10 minutter)
- 1,5 spsk creme fraiche
- 1,5 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk karry
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog dine æg. Kog dem i 9-10 minutter til de er gennemkogte.
- Når dine æg er kogt, hælder du vandet fra. Æggene lægges i et isbad eller overhældes med koldt vand et par gange til de køles ned. Så er de nemmere at pille.
- Kom køkkenrulle på bordet og slå æggene blidt i bordet så skallen klækker. Så kan du nemt pille dem.
- Kom æggene i en skål og bland med creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep og karry. Jeg kan godt lide ikke at mose æggene helt, så der stadig er noget tekstur.
- Smag æggesalaten til med salt og friskkværnet peber.